Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Chelsea'den Marko Marin'in transferinde mutlu sona ulaştı - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Kulübü Sportif Direktörü Süleyman Hurma, geçen sezon Anderlecht'te forma giyen, bonservisi Chelsea'de bulunan hücum oyuncusu Marko Marin ile prensipte anlaştıklarını bildirdi.

        Hurma, İstanbul'da görüştükleri futbolcuyla prensipte anlaşmaya vardıklarını belirtti. Marko Marin'in kulübüyle kiralık olarak anlaştıklarını, satın alma opsiyonunun kendilerinde olacağını kaydeden Hurma, "Sağlık kontrolünden geçtikten sonra transferi resmiyet kazanacak" ifadelerini kullandı.

        TRABZON'A GELDİ

        Trabzonspor,bonservisi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de bulanan Bosna Hersek asıllı Alman futbolcu Marko Marin'i Trabzon'a getirdi.

        Trabzonspor, prensip anlaşmasına vardığı Marko Marin'i Trabzon'a getirdi. Özel bir uçak ile saat 23.00 sıralarında Trabzon'a sportif direktör Süleyman Hurma, teknik direktör Shota Arveladze ve menejeri ile birlikte gelen Alman oyuncu az sayıda bordo-mavili taraftar tarafından karşılandı. Kendisini bekleyen araca binen yıldız oyuncu, daha sonra konaklayacağı otele geçti.

        Bosna Hersek asıllı Alman orta saha oyuncusu Marko Marin ile 1 yıllık kiralık anlaşmasına varan bordo-mavili kulüp, oyuncuyu yarın sağlık kontrollerinden geçirdikten sonra anlaşma imzalaması bekleniyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa