Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Sonraki hafta yine sahasında Fenerbahçe'yi konuk eden Çalımbay'ın takımı, bu kez de 2-2 berabere kalarak önemli bir başarıya imza atmıştı. İlerleyen haftalarda deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Es-Es, maçtan 2-0 yenik ayrılmıştı.

Eskişehirspor, 12 yıl aradan sonra geçen sezon konuk olduğu Trabzonspor'a da 2-1 yenildi.

SADECE GALATASARAY'I YENEBİLDİ

Geçen sezonun ilk yarısında evinde 4-2 yendiği Cimbom ile İstanbul'da karşılaşan Es-Es, güçlü rakibini 1-0 gibi bir skorla bir kez daha yenmeyi başardı. Çalımbay yönetimindeki Eskişehirspor, sonraki haftalarda Fenerbahçe'ye 2-1, Beşiktaş'a 2-0, Trabzonspor'a 5-2 yenildi.

Süper Lig'de kalmayı başaran Eskişehirspor, bu sezon Galatasaray ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak güçlü rakibinden 1 puan almayı başardı. Ligin 10. haftasında Beşiktaş'ı ağırlayan Es-Es, rakibine 1-0 yenildi. Kırmızı siyahlı takım geçen hafta konuk olduğu Trabzonspor maçından da 2-1 yenik ayrıldı.

Eskişehirspor, bugüne kadar ''Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'' gibi 4 büyük takımla yaptığı 11 maçta sadece 2'şer galibiyet ve beraberlik aldı. Bu hafta sahasında lider Fenerbahçe'yi ağırlayacak Es-Es, sadece Cimbom'u, sahasında ve deplasmanda yenebildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ