Olcay Şahan: Trabzonspor'da bırakmak istiyorum
Trabzonspor'un devre arasında Beşiktaş'tan transfer ettiği Olcay Şahan, uzun yıllar bordo-mavili formayı giyerek kariyerini Trabzonspor'da tamamlamak istediğini söyledi
ABONE OLTrabzonspor'un devre arasında Beşiktaş'tan kadrosuna dahil ettiği Olcay Şahan, bordo-mavili takımda tarih yazmak istediğini belirtti.
Olcay Şahan, Trabzonspor dergisinin nisan sayısındaki röportajında, gelecek planlamasıyla ilgili, "Mutlu olduğum yerdeyim. Bu sebeple futbolu Trabzonspor'da bırakmak istiyorum. Amacım burada tarih yazmak. Daha sonra teknik adamlık yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı.
Trabzonspor camiasının büyük başarıları hak ettiğini vurgulayan Olcay, "Takım olarak çok doğru bir yoldayız. İnanıyorum, gelecek sezon hedefimize ulaşma anlamında çok büyük bir adım atmış olacağız." değerlendirmesinde bulundu.