Ne Lincoln'müş!
172 haber, 7 vukuat, 5 açıklama, 4 yalanlama, krizler, tepkiler...
HTSPOR.COM (GÖKHAN KARATAŞ)
Türk futbolunun son 2 yılda en çok konuştuğu ve tartıştığı oyuncu. Hayranı kadar çok sayıda sevmeyeni de var. Saha içi performansından çok maç öncesi yaşanan krizlerle gündeme geldi. Her yaptığı, her söylediği olay oldu. Canı istemeyince "Sakatım" dedi, Almanya'da oyundan alınınca kendinden geçti.
Kimden mi bahsediyoruz? Geçen sezon Özhan Canaydın'a "Kükrese de görsek" dedirten isimden. Son 9 ayda 172 habere konu olan Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln konumuz.
2008-2009 sezonunda; 172 haber, HTSPOR.COM'da 13 köşe yazısı, iki tartışma konusuna 371 yorum, hepsi krizle sonuçlanan 7 vukuat. Bitmedi! Kulüpten 4 yalanlama. 3'ü Galatasaray TV'ye, biri Galatasaray Dergisi'ne ve bir basın toplantısı olmak üzere 5 açıklama.