Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Cengiz Özyalçın açıklamalarda bulundu.

"İBRA ETMEYEN DE BİR ELİN PARMAKLARI KADARDI"

Santrası yapılmayan gollere alışık olduklarını dile getirerek sözlerine başlayan Cengiz Özyalçın, gazetecilerle de tartıştığı röportajında şöyle konuştu:

"Rize'de de 3-2 galipken, beşinci hakem uzatmayı gösteriyor 3 dakika ve 2 gol orada da 4-3 yenildik. Bugün de 1-0 galibiz ve ardından 1-1. 'Oyundan memnun musunuz?' sorusuna gelince Galatasaray, birincilikleri hedefleyen ve birincilik dışında; bunu demagoji olarak söylemiyorum… İkincilik, üçüncülük bizim için değişmiyor. Hedefimiz şampiyon olmak, birinci olmak. Diyeceksiniz ki bu sene neden Galatasaray bu şekilde. Galatasaray 23 Mayıs 2015'teki kongrede genel kurulun mali yapıya ilişkin mali krizi göz önüne alarak ekonomik bağlamda kulübü düzlüğe çıkaracak bir yönetimi görevlendirdi. Eğer ekonominiz güçlü ise bence tartışılır ve haklılığımı da gösterebilirim… Chelsea ve Paris Saint German örneği bunlar. Barcelona örneği mesela. Ekonomisi güçlü olan takımların, sportif başarıları da ekonomiyle orantılı oluyor. Bir Galatasaraylı olarak bugünkü oyundan memnun değilim. Şimdi 3 tane soru var. Birincisi bu oyunu beğendin mi? Beğenmedim. Diğeri ise seyircinin bu türlü bağırmaları.. Klasik. Olağan mali kongrede esti, gürlediler. Ne oldu yani? Başarısız sonuçlarımız, tasvip etmediğimiz başarısız sonuçlarımız… Bir anda yok farz edilip mali kongrede bana göre 1971'den bu yana katıldığım mali kongrede en yüksek katılımın olduğu kongre buydu. Orada Galatasaray Yönetim Kurulu ibra edildi. İbra etmeyen de bir elin parmakları kadardı. Demek ki Galatasaray seyircisi başka türlü, Galatasaray'ın aklı selimi başka türlü. Şimdi bu ikilemde seyirciyi haklı görüyorum. Sonuçta sevinecek, haz alacak ve kazanmak isteyecek."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ