Fenerbahçe - Galatasaray yazar yorumları
Süper Lig'in 9. haftasındaki dev derbide Fenerbahçe ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. HTSPOR yazarları bu mücadeleyi yorumladı
ABONE OLFATİH ALTAYLI | AYDINUS-NANİ-OLCAN
Hadi kendi kendimi teselli edeyim. Galatasaray, Şükrü Saracoğlu’nda kazanma yolunda önemli bir adım attı. Sürekli kaybettiği statta bu kez berabere kaldı. Seneye galibiyet gelir :) Şaka bir yana, bu karşılaşmanın ortaya koyduğu bir gerçek var. Fırat Aydınus’un kesinlikle hakem olmadığı.
Zaten o yüzden bakın Fenerbahçe cephesinden hakeme yönelik en ufak bir eleştiri yok. Fenerbahçe’nin golü ofsayt. Hakem bu, kaçırır elbet pozisyonu. Ya o golü atan Fenerbahçe değil de Galatasaray olsaydı ne olurdu? Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ayrı, Başkan Aziz Yıldırım ayrı hakaret üzerine hakaret yağdırmıyor muydu şu anda!