Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Edirnespor'un sezon açılışı nedeniyle Galatasaray'ın U21 takımı kente gelerek hazırlık maçı yaptı.

25 Kasım şehir stadındaki karşılaşmasının ikinci yarısında Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da gelerek maçı tribünden takip etti.

"BİR BARDAK SUDA FIRTINALAR KOPARILIYOR"

Gazetecilerin golcü Burak Yılmaz'ı sorması üzerine konuşan Hamzaoğlu, Burak'ın takımdan gitmesini istemediğini ifade ederek, "Burak veya bir başkanın gitmesini istemiyorum. Burak ve Alex Telles'e teklifler vardı. Biz zaten kadromuzu şekillendirdik sadece transfer sezonu sonuna kadar birkaç takviye yapacağız. Umuyorum ki tüm arkadaşlarımız bizimle bu sezona başlayacaklar. Maçtan sonra bugün çalışmamıza başladık. Kötü bir mağlubiyet aldık ama tabi eksiklerimizi görmemizin yanı sıra yaptığımız iyi şeyleri de göz ardı etmiyoruz. İyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Kazanma adına her şeyi yaptığımızı ama sadece gol olmadığı için bunda başarılı olamadığımızı çok net görüyoruz ve biliyoruz. Maalesef bir bardak suda fırtınalar koparılmaya çalışılıyor. İşte Burak'ı çıkarıyoruz olay oluyor, diğerini çıkarıyoruz olay oluyor. Buna belki bizde biraz çanak tutuyoruz, bizimde biraz davranışlarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Ama bu küçük olaylar yüzünden büyük hedeflerden uzaklaşacak değiliz. Küçük şeylerden de yılacak değiliz, biz yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Doğru yolda olduğumuza inanıyoruz" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ