Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Gelecek sezon kadroda düşünülmeyen futbolcunun ikna edilmesi durumunda satış işlemleri konusunda gerekli işbirliğinin bu sezon başlayan dostluk ortamına dayandırılarak yapılacağı bildirildi.

Trabzonspor'da genel menajer Serhat Altıncı ile Napoli'nin sportif direktörü Riccardo Bigon, Trabzon'da oynanan UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde yemekte bir araya gelmişler; Altıncı, Bigon'a İnler'in durumunu sormuştu. Son 5 haftada sadece 2 kez Napoli forması giyen İnler'in menajeri Lamberti ile Altıncı'nın önümüzdeki günlerde Milano'da bir araya gelecekleri öğrenildi.

Daha önce Galatasaray,Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yakından ilgilenip alamadığı 30 yaşındaki Gökhan'ın İtalyan ekibi ile 2016 yılına kadar sözleşmesi var. Orta sahada görev yapan Gökhan için teknik direktör Ersun Yanal'ın, "İhtiyacım olan bir futbolcu. Yurt dışında kazandığı çalışma disiplini ve tecrübesiyle bize çok katkı yapabilir. Eğer uygun şartlar oluşursa takıma kazandırılmalı" dediği belirtildi.

GÖKHAN: "TÜRKİYE'DE OYNAMAMI İSTERLER"

İnler, Trabzonspor maçı sonrası "Bir Türk takımına karşı oynamak benim için gerçekten çok özel ve duygusaldı. Hem de böylesine önemli bir maçta. Bazı akrabalarım ve arkadaşlarımın da maça gelip, beni orada seyretmeleri beni çok mutlu etti. Akrabalarım, ailem beni ileride Türkiye'de oynarken görmek isterler elbette" diyerek yeşil ışık yakmıştı.

(Fotomaç)

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ