Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaşlı taraftarların rakip sahalarda derbi maç seyretmesi gerektiğini söyledi.

GSTV'de katıldığı programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yarsuvat, üç büyük kulüp arasındaki deplasman maçlarına taraftar götürülmesi yasağının kaldırılması için elinden geleni yapacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaşlı taraftarlar rakip sahalarda da maçları seyretmeli. Niye ben gidip Galatasaray'ın maçını Fenerbahçe Stadı'nda seyretmeyeyim? Bu sene gideceğim. Beşiktaş'ın maçı bizim statta oynanacak, inşallah Fikret Orman gelir beraber seyrederiz. Beşiktaş seyircisi de gelsin. Biz ancak bu şekilde kaynaşabiliriz. Biz düşman değiliz ki. Hepimizin ortak noktaları var. Bu ayrılığı mutlaka kaldırmamız lazım. Belki görev sürem buna yetmeyecek, ama ortadan kaldırmak için elimden gelen her türlü gayreti göstereceğim. Yasaklamak demek sorunu daha büyütmek demek. Yasaklamayacaksınız ama tedbirinizi alacaksınız."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ