Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Bahçeşehşir Üniversitesi Girişimciler Akademisi'nin düzenlediği 'Genç Girişimciler' paneline konuşmacı olarak katılan Sadettin Saran, panel öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "bir dönem daha başkanlık yaptıktan sonra bırakacağım" açıklamasına karşılık, "bunu daha önce bir kaç defa daha duyduk yalancı çoban hikayesi var ona benzetiyorum, çok fazla yorum yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

"ZEKERİYA ALP DÜRÜST BİR İNSANDI"

Saran, Zekeriya Alp'in istifasına "Zekeriya Alp çok kıymetli bir insan. Hakemliğin içinden gelmese bile bence görevinde çok güzel bir şekilde yaptı. Dürüst kıymetli bir insan. Hayırlı olsun istifası. Yusuf beyin de işi çok zor, Allah ona kolaylık versin" diye yorum yaptı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ