Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Bradley Center'da Dallas Mavericks'i ağırlayan Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks rakibine uzatmalar sonunda 115-113 mağlup oldu. Dallas'ın Alman yıldızı Dirk Nowitzki maç boyunca gösterdiği etkili performansın yanı sıra uzatmaların son saniyesinde attığı basketle maça damgasını vuran isim oldu. Nowitzki 32, sayı, 11 ribaunt, 3 asist, 2 top çalma ile hem takımının hem de maçın en skorer ismi olurken, Drew Gooden ise 22 sayı, 14 ribauntla Nowitzki'nin ardından Dallas'ta 'double-double' yapan ikinci isim oldu.

Jason Terry kenardan gelerek skora 19 sayılık katkı sağlarken, oyuna ilk 5 başlayan isimlerden Rodrigue Beaubois 12 sayıyla maçı tamamladı. Jason Kidd ise 17 asist, 10 ribaunt, 9 sayıyla oynadı ve 'triple-double' yapma şansını yalnızca 1 sayıyla kaçırdı.

Dallas bu galibiyetle 8-3 olurken, üst üste 3. maçından da galibiyetle ayrıldı. Mavericks ayrıca 4 maçlık deplasman serisini ise 3 galibiyet, 1 mağlubiyetle tamamladı.

Geceyi sahasında aldığı mağlubiyetle kapatan ve bu sezonki 3. yenilgisini alan Milwaukee'de ise 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Dallas karşısında çaylak Brandon Jennings attığı 25 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, performansını 8 asist, 7 ribaunt ile süsledi.

Maça kenardan dahil olan milli basketbolcu Ersan İlyasova ise 32:55 dakika süre aldığı karşılaşmayı 19 sayı, 12 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma ile tamamlayarak 'double-double' yaptı. Ersan takımının en skorer ikinci ismi olurken, 7/13 saha içi şut ortalaması ile oynadı ve 3 sayılık atışlarda 4/7, serbest atışlarda ise ½ isabet sağladı.

Milwaukee'de Luke Ridnour 17 sayı, 3 ribaunt, 6 asist ve Andrew Bogut ile Luc Richard Mbah a Moute da 13'er sayıyla maçı tamamladılar

.

NBA'de gecenin toplu sonuçları ise şöyle:

Portland: 95, Atlanta: 99

Charlotte: 91, Orlando: 97

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ