Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar Kültür Sanat

Oyuna sonradan giren ve 20 dakika süre alan Pachulia, 1 kez kullandığı 3 sayılık atışta başarısız olurken, 4 kez kullandığı 2 sayılık atışlarda ise 2 isabet buldu. 4 kez geldiği serbest atış çizgisinden ise 3 isabet çıkartan Pachulia, maçı 7 sayı, 9 ribaunt ve 1 asistle tamamladı.

Hawks'da 35 sayı ve 9 asistle gecenin en başarılı performansını sergileyen Joe Johnson, takımının galibiyetinde başrolü oynarken, 20 sayı ve 16 ribauntla maçı tamamlayan Josh Smith, gecenin dikkati çeken bir diğer oyuncusu oldu.

5 oyuncunun çift haneli rakamlara ulaştığı Portland Trail Blazers'da ise 19 sayı, 4 asist ve 2 ribauntla takımının en skorer ismi olan Rudy Fernandez'in çabaları takımına galibiyeti getirmeye yetmezken, 18 sayı, 9 ribauntla maçı tamamlayan Lamarcus Aldridge ile 17 sayı, 9 ribauntla oynayan Brandon Roy'un performansları yenilgiyi önlemeye yetmedi.

Ligde dün gece oynanan diğer maçlarda ise Orlando Magic, sahasında Charlotte Bobcats'i 97-91, Dallas Mavericks ise deplasmanda Milwaukee Bucks'ı 115-113 yendi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ