Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) temsilcisinin Türkiye Kupası ve FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nın ardından Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde de şampiyonluğa ulaşmasıyla ilgili Maslak Spine Tower'da basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör, Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel ile takımın başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu katıldı.

Elde ettikleri başarıda oyuncular, teknik ekip ve yönetim halinde aile olmalarının etkisine değinen Eyigüngör, "Bu sezon 3 kulvarda yarışacağımızı biliyorduk. Ona göre bir kadro kurduk. Sezon başından beri kızlarımız, teknik ekip, yöneticiler bir aile olduk. Üç kupa hedefini koyduk. Şampiyon olacağımıza inanıyorduk. Üç kupayı KKTC'nin yıldızı olan 30 bin öğrencisi, bin 450 lisanslı sporcusu bulunan Yakın Doğu Üniversitesi'ne kazandırdılar. Bu büyük başarıları getirdikleri için kızlarımın alnından öpüyorum. Koçumuz Zafer Kalaycıoğlu, genel koordinatörümüz Murat Tümer ve bütün ekibine teşekkür etmek istiyorum." diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ