Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Seçim Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İstanbul Kadıköy'de bulunan bir bara önceki gece 03.00 sıralarında, bir otomobilden ateş açıldı.Saldırıda barda bulunan 2 kişi yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

"YANLIŞ ADAMA KIZIYORSUNUZ"

İddiaya göre, saldırı anını cep telefonuyla kaydetmeye çalışan bir müşteriyle tartışmaya giren bar çalışanlarına müdahale ederek “Yanlış adama kızıyorsunuz” diyen sinema ve dizi oyuncusu Oral Özer, bar çalışanları tarafından darp edildi.

Twitter hesabından açıklama yapan oyuncuOral Özer saldırı anını, "Minimum on beş el ateş edildi. Biz doğal olarak masaların altına saklandık. Ses kesilip şoku atlatınca barın önünde birinin yaralı yattığını gördük. Sonrasında arka masamızdan bir çocuk video çekmeye başladı. Yaralının yakını ve tahminimizce mekanla doğrudan bağlantılı olan baş saldırganım, bu çocuğun üzerine yürüyüp bağırmaya başladı. ben de olayı sakinleştirmek adına 'yanlış kişiye bağırıyorsunuz' dedim.Bu kadar.Bunun üzerine o ruh hastası hiçbir neden yokken ve hali hazırda barda maksimum bir dakika önce ateşli silahla yaralanmış iki insan varken, bana öldüresiye saldırdı. Yetmedi, iki kişi daha katıldı ona.O da yetmedi ellerine bira bardaklarını aldılar. Kafama o bardaklarla belki yirmi darbe aldım. Kız arkadaşıma da o bardaklarla vurdular (kolu alçıda). Sonrasında, ben artık yere yığılınca bıraktılar" ifadeleriyle anlattı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ