Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Son dakika... Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca şubat ayındaki olayla ilgili tutuklu sanık Abdulkadir Ahmadi (62) ve tutuksuz sanık Tolgahan Daşkıran (19) hakkında hazırlanarak sunulan iddianame, 4. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Read more!

AA'da yer alan habere göre iddianamede, sanık Ahmadi'nin ekmek bıçağıyla eşi Shahnaz Nazari'yi (47) "öldürme kastı" ile hareket ederek bıçaklamaya başladığı, kızı Nasimgül Ahmadi'yi (32) ise kendisini engellemeye çalıştığı için aynı bıçakla saldırıp kolundan yaraladığı belirtildi.

'ÇEVREDEKİLER TUTMASAYDI EŞİM BENİ ÖLDÜRECEKTİ'

Shahnaz Nazari, iddianamede yer alan ifadesinde şunları kaydetti: "Kızımız Nasimgül'ün evlenmesi konusunda tartışma yaşadık. Bu tartışma sonrasında gelinimle kızımın evine gittik. Dönüşte tramvaydan indiğimiz sırada eşim elinde bıçakla yanımıza geldi. Daha sonra elindeki bıçağı belime sapladı. Etraftakiler eşimi tutmaya çalıştı ancak ellerinden kurtularak tekrar bana bıçakla saldırdı ve karın bölgemden bıçağı sapladı. Etraftakiler eşimi tuttu. Şayet tutmasalardı eşim beni öldürecekti. Kan kaybetmem sebebiyle yere yığıldım ve diğer olayları tam olarak hatırlamıyorum. Kendisinden şikayetçiyim."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ