Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Seçim Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Henüz 20 yaşında 3 defa kanseri yenen ve dördüncüsü ile savaşan ve ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay, Rize'de son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiye genç bir cesur yüreğini kaybetti. Neslican Tay son yolculuğuna uğurlanıyor. Rize'de Sahil Camisi'nde düzenlenen cenaze töreni öğle namazına müteakipyapıldı.

Neslican'ın isteği üzerine, genç kızın cenazesi 2 yıl önce kesildiğinde gömülen bacağının yanına gömülecek. Böylece Neslican'ın vücudu birleştirilmiş oldu.

Read more!

SEVENLERİ, NESLİCAN'I ANLATTI

DHA'da yer alan habere göre, cenazeye katılan yakınları, arkadaşları ve sevenleri ise Neslican Tay'ı anlatıp, üzüntüsünü dile getirdi. Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği Başkanı Hülya Cerrahoğlu, Neslican'ın çok yakın dostu olduğunu belirterek, "O, hastalıkla mücadele eden insanların umut kaynağıydı. 'Ben bir bacaktan ibaret değilim' diyen, 'Ayaklarımın yere sağlam basması için iki bacağımın olması gerekmiyor' diyen, son ana kadar en acı gününde dahi gülümsemekten vazgeçmeyen biriydi. 'Belki kaybedeceğim ama savaşarak kaybedeceğim' diyerek bizlere veda etti. Başımız sağ olsun. Çok üzgünüz" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ