Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tokat mitinginde konuşuyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları ise şöyle:

Millet hür iradesiyle, azim ve kararlılığıyla, varlığını, birliğini ve gelecek ülkülerini sahiplenmiştir. Cumhur İttifakı şartlar ne kadar ağır olsa da devletin ve milletin bekasını esas almış, egemenlik ve güvenliğimizi tehdit eden provokasyonlarla mücadele etmiştir.

Bizim ittifakımız kutlu bir diriliş ve yükseliş seferberliğidir, Türkiye Cumhuriyeti'nin beka ve birliğini sadakatla savunarak 14 Mayıs 2023 tarihinde yeni bir demokrasi zaferi sonucunda Türkiye'yi ileriye taşıma mücadelesine kararlılıkla devam edecektir.

Kötü niyetli hiç kimse boş hayale kapılmasın, çünkü MHP ve Cumhur İttifakı alayına göğüs germeye, kirli oyunlarını birer birer bozmaya muktedirdir. Kader anı yaklaşmaktadır, demokratik hesap günü ufukta görülmüştür.

Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye, yeni Türkiye, yeni hayat hep birlikte kurarız. Milli birlik ve kardeşlikle hep birlikte yaşarız. Bugüne istikrar yarına huzur diyorsak hep birlikte başarırız. Engelleri, zorlukları hep birlikte aşarız. Devletin gücü milletin ferasetiyle hep birlikte yaparız.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinin merkez üssü olduğu ve geniş bir alanda yaygın kayıplara, yıkımlara yol açan deprem son bir asrın en büyük felaketidir. Zillet ittifakı çarpıtsa da devletimiz bütün kurumları, imkanlarıyla deprem anından itibaren bölgede arama kurtarma çalışma çalışmalarına başlamıştır. Kısa süre içinde binlerce vatandaşımız enkaz altından kurtarılmıştır. Beslenme ve barınma başta olmak üzere depremzede vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları karşılanmıştır.

Gün yaralarımızı sarma günüdür, gün acılarımızı paylaşma ve azaltma günüdür. Gün eksik ve gediklerimizi kapatma günüdür. Buna rağmen fırsatçılık yapanların kanında leke vardır.

Türkiye güçlü bir devlettir, her sorununu çözecek kabiliyettedir. Her müşkilatın üzerinden Allah'ın izniyle gelinecektir. Yeter ki bir olalım, dayanışma içinde bulunalım.

Özellikle Kahramanmaraş merkezli depremden sonra 650 bin konutun yapılarak hak sahiplerine teslimi kararlaştırılmıştır. İlk etapta 105 binden fazla konutun yapım süreci başlamıştır. Bu tablo büyük bir diriliş hamlesidir.

'REJİM DEĞİŞTİ DİYENLER GAFİLLEDİR'

Rejim değişti diyenler gafilledir. Yegâne değişen yönetim sistemidir. Rejim başka, hükümet ve yönetim sistemi başkadır. Cumhuriyet ile cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi milli bekanın, milli hedeflerle perçinleşmiştir.

ORDU MİTİNGİ

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ordu'da vatandaşlara seslendi. MHP Genel Başkanı Bahçeli şunları söyledi:

"Aziz vatandaşlarım muhterem Ordulular, hepinizi hürmetle selamlıyorum. Ordu'da hayat mücadelesi veren tüm vatandaşlarımızı bağrıma basıyorum. Üç gün sonra yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ülkemize hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini diliyorum.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ