Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şenol Güneş, dolu tribünler önünde kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını ifade etti.

Tempolu ve bol pozisyonlu maçta zaman zaman rakibe pozisyon verdiklerinin altını çizen tecrübeli teknik adam, isabetsiz şutlar ile pas tercihlerinin, farklı bir sonucun ortaya çıkmasına engel olduğunu dile getirdi.

Bu müsabaka öncesi son 3 maçlarında galip gelemediklerini hatırlatan Güneş, "Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Yeni katılan oyuncuların takımla bütünleştiğini gördüm. Orta sahamızın iyi olması, savunma ve hücumu rahatlatıyor. Bir bölüm kopunca, rakip oyuna ortak olabiliyor. Aboubakar'ın da gol atmasına sevindim. Çok istekliydi ama gol atamadıkça geriliyordu. Cenk de Redmond da gol atabilirdi. Herkes iyiydi. Hepsini tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Sahaya çıkan her oyuncunun en iyisini vermek istediğini bildiğini anlatan Şenol Güneş, sözlerine şöyle devam etti:

"En iyisini veremeyen oyuncu zaten kenara gelecek. Takımı taşıyanı biz de taşıyacağız. Zaman zaman bocalayan, hata yapan oyuncular olabiliyor. Cenk geçen hafta şanssız bir maç geçirdi. Bugün iyi niyetliydi. Yardıma geldi ama pası kısa düştü. Bizim orta sahamız daha önce sürekli değişti. Orta saha eksik bile olsa, defans ve forvetle iş yapmamız gerekiyor. Kötüyken takım olarak kötüydük. Kazanırken de tüm takım olarak iyiydik. Takımda bir başka arkadaşından şikayetçi olan, önce kendisinden başlamalı. İyi niyetliyse takıma katılır. Bu tip düşüncelere izin vermeyeceğiz. Burada kim olursa olsun savaşacak. Ankaragücü daha zor bir takım. Farklı bitecek bir maçtı. Fatih Karagümrük, Sivasspor ve Antalyaspor maçlarındaki kayıplara üzülüyoruz."

"Bence Cenk kalmalı"

ABD Ligi takımlarından Chicago Fire'a transfer olacağı yönünde haberler çıkan Cenk Tosun hakkında konuşan Şenol Güneş, "Cenk'in transferi konuşuluyor ama transfer olacak diye bir şey yok. Kendisi bizim kaptanımız. Önemli olan 2 tarafın da memnun olması. Bence Cenk kalmalı. Cenk'in gitmesini istemem ama gitmek isteyen oyuncuya da 'dur' demem. Weghorst'ta olduğu gibi. Oyuncu mutlu olmadığı zaman, mutlu olacağı yere gitmesinde yarar var. Biz her oyuncuyu bağrımıza basıyoruz. Taraftar da öyle." açıklamasında bulundu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ