Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yerel seçime ilişkin "Milletimizin bu kararına herkesin büyük bir olgunlukla saygı gösterdiğini görmek, Türkiye'nin demokratik teamüller bakımından da ne kadar olgun bir demokrasiye sahip olduğunun en güzel işaretlerinden birisidir." dedi.

Kurtulmuş, TBMM’de görev yapan personelle bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmada, ramazanın herkes için hayırlı sonuçlar getirmesini temenni etti.

Ramazanın bir tarafının da hatırlama, dayanışma ve yardımlaşma olduğunu dile getiren Kurtulmuş, "Bizim gibi bu imkanlara sahip olmayan dünyanın dört bir tarafındaki ve ülkemizdeki insanları ramazan sofrası dolayısıyla hatırlamak; yiyecek ekmeği, içecek suyu olmayan, sağlam bir barınağın içerisinde çoluk çocuğuyla iftarlarını açamayan yüz milyonlar Müslümanın olduğunu biliyoruz. Cenab-ı Allah bu ramazan ayının hürmetine dünyanın dört bir tarafındaki mazlum ve masum Müslümanlara zorluk içerisinde geçirdikleri son ramazanın bu ramazan olmasını nasip etsin. İnsanlık aleminin gözünün içine baka baka bir büyük katliama maruz bırakılan Gazze'deki değerli kardeşlerimiz başta olmak üzere bütün mazlum milletlerin Cenab-ı Allah imdadına yetişsin." ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ