Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi: 2 kişi gözaltında! Giresun'da ameliyat sonrası doktoru dövdüler!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Giresun'da kan donduran olay, dün Teyyaredüzü Mahallesi'ndeki Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde meydana geldi.

        HASTANIN AMELİYATINA GİRDİ

        DHA'da yer alan habere göre hastanede tedavi gören bir hasta, görevli Uzm. Dr. Mehmet Karadayı'nın katıldığı ameliyat sonrası üroloji servisine kaldırıldı.

        İLGİLENMEDİĞİ İDDİASIYLA DARP ETTİLER

        Serviste hastasını muayene eden Karadayı, iddiaya göre; kendileri ile ilgilenmediğini öne süren hasta yakınlarının yumruklu saldırısına uğradı. Hastanenin güvenlik görevlileri, olaya müdahale etti.

        BAŞINA ALDIĞI DARBELERLE YARALANDI

        Başına aldığı darbeyle yaralanan Karadayı, aynı hastanede tedavi edildi. Doktor tedavisinin ardından taburcu edildi.

        REKLAM

        İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        Doktor Karadayı'yı darp eden A.İ. ile H.K. polis ekiplerince gözaltına alındı.

        İL SAĞLIK MÜDÜRÜ'NDEN KINAMA

        Şüphelilerin polisteki sorgusu sürerken, İl Sağlık Müdürü Muhammet Bulut, kurumun resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu tür çirkin saldırıları gerçekleştirenlerin adalet karşısında en ağır cezayı almaları için soruşturma kurumumuzca da yakinen takip edilecektir. Yaşanan olayı bir kez daha kınıyoruz" dedi.

        "BU TİP SALDIRILAR HEKİMLERİN MOTİVASYONUNU BOZMAKTA"

        Giresun Tabipler Odası üyeleri de bugün hastane önünde toplanarak, yaşananlara tepki gösterdi. İl Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Erhan Demirelli, "Tek gayesi, hastalarına yardım etmek ve onları tekrar sağlığına kavuşturmak olan meslektaşımız Dr. Mehmet Karadayı'ya yapılan bu haince saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu tip saldırılar hekimlerin motivasyonunu bozmakta, çalışma şevkimizi yok etmektedir.

        Motivasyonu kırılan ve çalışma şevki kalmayan bir hekimin hiçbir hastasına faydası olamaz. Bunun sıkıntısını da sonuçta hastalarımız ve vatandaşlarımız çekmektedir. Bugün burada meslektaşımız Mehmet Karadayı'ya vurulan yumruk; hepimize, hekimlik mesleğine vurulmuş bir yumruktur. Bu yumruk sadece hekimlere değil; vatandaşlarımızın aldığı sağlık hizmetine de vurulmuştur" diye konuştu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa