Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Enis Yıldırım'ın haberine göre, Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çatışma çıktı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, ilçenin Yeşilköy kırsalında terörle mücadele kapsamında arama tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri, bir grup terörist ile sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada ilk bilgilere göre 2 terörist etkisiz hale getirildi.

KIRMIZI LİSTEDE, 4 MİLYON LİRA ÖDÜLLE ARANAN 'TÜRK TARIK' ÖLDÜRÜLDÜ

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi Yeşilköy köyü Fındıcak Yaylası kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada etkisiz hale getirilen 2 PKK'lı teröristin kimlikleri belirlendi. Teröristlerin PKK'nın sözde Karadeniz bölge sorumlusu olan İçişleri Bakanlığı'nın 'Aranan Teröristler' listesinde Kırmızı Kategori'de, başına 4 milyon lira ödül konulan 'Türk Tarık' kod adlı Barış Öner ile 'Sorej K' kod adlı İranlı terörist Barış Coşkun olduğu belirlendi. PKK'nın sözde Karadeniz Açılım Grubu liderliğini üstlenen Barış Öner'in üzerinden çeşitli eylem planlarına ilişkin notlar çıktığı öğrenildi. Teröristlere ait sırt çantaları üzerinde mühimmat ve yaşam malzemeleri de ele geçirildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ