Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA! Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'da! Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığını KAP'a bildirdiği Steven Nzonzi, İstanbul'a geldi. İstanbul Havalimanı'na gelen 30 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusunu sarı-kırmızılı kulüp yetkilileri karşıladı.

        Nzonzi, kendisini bekleyen özel araçla havalimanından ayrıldı.

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Galatasaray, Steven Nzonzi için Roma ile kiralık olarak anlaşma sağlamıştı.

        Büyük bir gizlilik içerisinde yürütülen transferde Fransız yıldız için 1+1 yıllık kiralık anlaşması sağlandığı belirtilmişti.

        REKLAM

        STEVEN NZONZI KİMDİR?

        Profesyonel kariyerine Amiens'te başlayan ve 2009'da İngiltere'ye Blackburn ile adım atan Nzonzi, 2012 yılında 4,4 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Stoke City'ye transfer oldu. 2015 yılında 8 milyon Euro ile Sevilla'ya transfer olan Nzonzi, burada gösterdiği performansla tüm dünyanın dikkatini çekti.

        2018 yazında Roma, yaklaşık 26 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Nzonzi'yi Sevilla'dan transfer etti. Geçen sezon Serie A'da 30 maça çıkan tecrübeli orta saha 1 gol 2 asistlik performans sergiledi. Nzonzi, Şampiyonlar Ligi'nde de 8 maçta görev yaptı.

        30 yaşındaki yıldız, 2018 Dünya Kupası'nı kazanan Fransa'nın da oyuncularından biriydi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa