Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Galatasaray'dan transfere ilişkin açıklama! - Galatasaray Haberleri

        Gelecek sezonŞampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan son şampiyon Galatasaray'da transfere ilişkin açıklama yapıldı. Bafetimbi Gomis'in ayrılığının ardından santrfor arayışlarını sürdüren Galatasaray'datransferin son günü yani bugün Ömer Bayram gelişmesi yaşanmıştı. Sarı-kırmızılılar, Akhisarspor'un milli sol beki Ömer Bayram'ı transfer ettiğini açıklamıştı.Galatasaray'ın başkanvekili Abdurrahim Albayrak, transfere ilişkin bir açıklama yaptı.

        A Spor'da yer alan habere göre Abdurrahim Albayrak, "Ömer Bayram transferiyle birlikte transferi kapattık" ifadelerini kullandı.

        GALATASARAY KİMLERİ ALDI?

        Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon 21. kez şampiyonluğa ulaşan sarı-kırmızılılar yaza iç transferle başladı. Sözleşmesi biten Ryan Donk'unmukavelesini yenileyen sarı-kırmızılılar daha sonra geçen sezon ikinci devreyi kiralık olarak geçiren Japon sol bek Yuto Nagatomo'nun bonservisini Inter'den aldı.

        Akhisarspor'la olan sözleşmesi sona eren hücum oyuncusu Muğdat Çelik'i de transfer eden Galatasaray sonrasında Everton'ın genç yeteneği Henry Onyekuru'yu kiralık olarak kadrosuna kattı. Sarı--kırmızılılar altyapı oyuncuları Ozan Kabak, Boran Güngör, Doğan Can Davas, Yunus Akgün ve Celil Yüksel'le protesyonel sözleşme imzalarken bu yaza damga vuran takviyesine de Emre Akbaba ile imza attı. Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu Emre'yi Fenerbahçe'yi ile girdiği transfer yarışında geride bırakarak transfer etti. Sarı-kırmızılılar daha sonra geçen sezon devre arasında Stoke City'e satılan Badou Ndiaye'yi 1 yıllığına kiralarken son olarak Akhisarspor'un milli sol beki Ömer Bayram'ı kadrosuna kattı.

        Galatasaray bu transfer döneminde bonservis ve kiralama ücretlerine 8,45 milyon Euro öderken 9,15 milyon Euro'luk oyuncu satışı elde etti. Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Iasmin Latovlevici, Koray Günter, Hakan Balta, Eray İşcan, Cedric Carrasso ile yollarını ayıran sarı-kırmızılılar, Lionel Carole'u 750 bin Euro'ya Strasbourg'a, Luis Pedro Cavanda'yı 2,4 milyon Euro'ya Standard Liege'e, Bafetimbi Gomis'i de 6 milyon Euro'ya Al Hilal'e sattı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa