Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son Dakika: Demet Akalın ve Okan Kurt'un evinde haciz işlemi - Magazin haberleri

        Ünlü şarkıcı Demet Akalın ile eşi Okan Kurt'un yaşadığı Beykoz'daki villalarında haciz işlemi yapılıyor.

        Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre, haciz memurları ve alacaklı şirket avukatları, Akalın'ın evinde bulunan eşyalar için haciz işlemi başlattı. İşlem sırasında Akalın ve Kurt çiftinin çocukları Hira Kurt'un okulunda oldukları öğrenildi.

        Okan Kurt, haciz haberini alır almaz eve gitti. Konuyla ilgili Akalın'ın menajeri, avukatının açıklama yapacağını söyledi.

        Hürriyet'teki detaya göre; Martaş Lojistik’in bankalara ve piyasaya 150 milyon liraya yakın borcu bulunuyor. Kurt ailesine ait şirketlerden 36 milyon lira alacaklı olan akaryakıt dağıtım şirketi Turkuaz Petrol AŞ, Beykoz İcra Müdürlüğü’nden haciz kararı aldı.

        Fiili haciz için, şirketin avukatları ve haciz memurları Akalın ve Kurt’un yaşadıkları villaya bu sabah gitti. Alınan haciz kararı gereği, villada bulunan bir dizi eşya haczedildi. Aralarında televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü.

        REKLAM

        Demet Akalın, eşi Okan Kurt’un sahibi olduğu şirketin yüksek miktardaki borcu olduğunun ortaya çıkmasından sonradaha önce yaptığı bir açıklamada şunları söylemişti: “Zor bir süreçten geçiyoruz kötü bir durum yok şu anda. Yaşadığımız sıkıntılı bir dönem. Evliliğimizde zor günler geçirdik. İnsanlara ne diyebilirim ki. Benim, annemin ve kızımın sağlığı önemli. Annem çok güçlü durdu. Avukatım bana ‘Böyle olaylarda önce aile birliği bozulur’ dedi. Biz toparladık Allah'a şükür. Bu süreçte ‘Dayanamıyorum’ dediğim zamanlar oldu. Eşimi çok seviyorum. Onunla hiçbir iş ilişkimiz yok. Ben ona maddi anlamda yardımda bulunmadım. Ben ne yapabilirim o kadar büyük rakamlara."

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa