Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu.Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"31 Mart 2019'da belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz ile muhtarlarımızın da seçimi var. Önümüzdeki aylarda toplantılarımıza hız vereceğiz. Hedefimiz seçimden önce muhtarlarımızın tamamıyla bir araya gelmektir. Böylece Cumhuriyet tarihinde hiçbir siyasi lidere nasip olmamış bahtiyarlığı yaşayacağız."

Read more!

"SİZ SIRÇA KÖŞKÜNÜZDE DİLEDİĞİNİZ KARARI ALIN"

"Avrupa Birliği'nin bizatihi kendisinin terör örgütü olarak kabul ettiği, daha hayata gözlerini açmamış çocuktan 80 yaşındaki ihtiyara kadar her yaştan on binlerce insanın katili olan PKK'ya verilen desteği, bu zalimlerin kurbanlarından esirgeyenleri hiçbir zaman ciddiye alamayız. Türkiye'de darbeye teşebbüs eden FETÖ'cüleri baş tacı yapan hiçbir ülkenin, hiçbir kurumun demokrasinin adını ağzına almaya hakkı yoktur. Bunun adı özgürlük veya hak arayışına destek olmak değil düpedüz terör-perestliktir, terörist-seviciliktir. Siz sırça köşkünüzde dilediğiniz kararı alın, biz hukuk devleti çevresinde ülkemizin bekası için ne gerekiyorsa onu yapmaya devam edeceğiz"

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ