Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika: Bursaspor Başkanı Ali Ay, Harun Tekin için Fikret Orman'la görüştüklerini açıkladı! - Beşiktaş Haberleri

        Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı, İstanbul-Maslak'ta gerçekleştirildi. Spor Toto Süper Lig ekiplerinin başkan ve temsilcilerinin katıldığı toplantının ardından da başkanlar önemli açıklamalar yaptı.Hem Beşiktaş hem de Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olan Fikret Orman, tarihi kararlar almanın arifesinde olduğunu vurgulayarak tüm kulüplerin uyum içerisinde çalışma arzusunun bulunduğunu söyledi. Bursaspor Başkanı Ali Ay da Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan kalecileri Harun Tekin'le ilgili olarak yöneltilen soruyu yanıtladı.

        BaşkanAy, Harun Tekin'in Beşiktaş'a transferiyle ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı ve "Fikret Orman ile aramızda bir konuşma geçti. Karşılıklı olarak değerlendirip bakacağız. Ben kiralık olarak değil bonservisiyle vermek istiyorum. Fikret Başkan, 'Ne düşünüyorsun?' dedi, gerekenleri söyledim. Takas yok, takasa karşıyım. İki taraf da düşünecek ve ona göre bir karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa