Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika akılalmaz olay... Evden kaçtı bulundu! Babası istemedi! - Haberler

        Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Dolbazlar Mahallesi'nde yaşayan Şenel D., çarşamba günü jandarmaya başvurarak, Namık Karamancı Fen Lisesi'nde eğitim gören kızı K.D.'nin evden kaçtığını ve hayatından endişe ettiklerini söyledi. Şenel D., kızının erkek arkadaşı S.K.'nin yanına kaçmış olabileceğini veya birlikte kaçtıklarını düşündüğünü ve şikayetçi olduğunu belirtti.

        KENDİ RIZASIYLA GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ

        DHA'da yer alan habere göre Manavgat Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi'nin (JASAT) yaptığı çalışma sonucu S.K. ve K.D., dün Side Mahallesi'ndeki evde yakalandı. Jandarmaya ifade veren K.D., kendi rızasıyla geldiğini, kaçırma olmadığını, evden ayrıldığı günden bu yana da olumsuz durum yaşamadığını söyledi.

        "ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA VERİN"

        Antalya Çocuk İzlem Merkezi'nde de (ÇİM) uzmanlar eşliğinde ayrıca ifadesi alınan K.D., benzer sözleri söyledi. Şenel D. de kızını kabul etmediğini belirtip, çocuk esirgeme yurduna verilmesini istedi. Babasının kabul etmediği K.D., Antalya'da çocukevine teslim edildi. K.D. ile birlikte yakalanarak gözaltına alınan S.K. ise K.D.'nin Antalya ÇİM'deki ifadesinin ardından karakoldan serbest bırakıldı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa