Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika... Ahmet Davutoğlu: Milletvekili adayı olmayacağım

        Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

        Davutoğlu, "AK Parti aidiyetim sürerken, AK Parti'nin ikinci Genel Başkanı, üçüncü Başbakanı iken, AK Parti dışında herhangi bir siyasal hareket, faaliyet veya siyasal organizasyon içinde bulunmadım, bulunmam, bunu da siyasi ahlakla bağdaştırmam. Eğer böyle bir şey yapacaksam AK Parti kimliğini bırakırım, bu kimliği de bırakmaya niyetim yok ve olmayacak. Bu bağlamda AK Parti'nin almış olduğu karar benim de kararımdır ve AK Parti'nin adayı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hepimizin adayıdır" dedi.

        MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMAYACAK

        REKLAM

        24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimlerde milletvekili adayı olmayacağını belirten Davutoğlu, herhangi bir makam beklentisi içinde olmadığını söyledi.

        "EN ÖN SAFTA MÜCADELE EDECEĞİM"

        "Kaygılarımı gerekli gördüğüm zaman Sayın Cumhurbaşkanı ile de, kamuoyu ile de paylaşacağım" diyen Davutoğlu, "Başta FETÖ, PKK, DEAŞ ve hangi isim altında olursa olsun bütün terör örgütleri ile verilecek mücadelede en ön safta olmaya devam edeceğim" diye konuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa