Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sivas Valisi böyle uğurlandı!

        Gaziantep Valiliği'ne atananSivasValisi Davut Gül, gözyaşlarıyla yeni görev yerine uğurlandı.

        Gül,SivasValiliği önünde düzenlenen veda programında, yaklaşık 2,5 yıldır kentte görev yaptığını söyledi.

        Görev süresi içerisindeSivas'a hizmet etmeye çalıştığını dile getiren Gül, "Görev süremde her zaman desteğini gördüğüm siyasi parti temsilcilerine, kamu kurum ve kuruluş müdürlerine, çalışma arkadaşlarıma ve bütünSivashalkına teşekkür ediyorum." dedi.

        REKLAM

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın valilere verdiği hedefler doğrultusunda görevini layıkıyla yerine getirmeye gayret gösterdiğini ifade eden Vali Gül, "İnanıyorum ki bizden sonraki süreçte de aynı bayrak, daha iyi şekilde devam edecek. Görev sürem içerisinde 2,5 yıl boyunca bana, Türkiye Cumhuriyeti'ne destek verdiniz. Aynı şekilde yeni valimiz Salih Ayhan'a da destek vermenizi ve Türkiye'ye katkı sunmanızı istirham ediyorum." diye konuştu.

        Konuşmanın ardından Vali Gül ve eşi Gülden Gül, uğurlama programına katılanlarla tek tek vedalaştı.

        Vedalaşma sırasında bazı vatandaşlar Gül'e sarılarak gözyaşlarına hakim olamadı. Uğurlamada duygulu anlar yaşayan Gül çifti, daha sonra kara yoluyla kentten ayrıldı.

        Programa, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK PartiSivasMilletvekili İsmet Yılmaz, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan,SivasBelediye Başkanı Sami Aydın, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa