Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS, (DHA)- SİVAS Valisi Salih Ayhan, destekleme kursları ziyareti sırasında makam aracı ile gezmek isteyen öğrencilerden Ömer Coşkun´un (13) isteğini yerine getirdi.

        Sivas Valisi Salih Ayhan, hafta sonu okullarda devam eden Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) kapsamında okulları ziyaret etti. Bu çerçevede Celal Balar Ortaokulu´na giderek kursa katılan öğrencileri ziyaret eden Vali Ayhan, istekleri olup olmadığını sordu. Öğrencilerden 8´inci sınıf öğrencisi Ömer Coşkun, makam aracı ile gezmek istediğini söyledi. Bunun üzerine öğrenciyi aracına davet eden Vali Ayhan, birlikte şehirde gezinti yaparak, diğer okulları da ziyaret etti. Valinin isteğini yerine getirmesinden dolayı mutluluk yaşayan öğrenci, teşekkür etti. Vali Ayhan, araçta seyahat sırasında sohbet ettiği Ömer´in pilot olmak istediğini belirterek, "Hayallerini gerçekleştireceğine inanıyorum" dedi.

        Coşkun, daha sonra Ömer´i makam aracı ile kurs gördüğü okula bırakıldı.DHA-Genel Türkiye-Sivas Eraydın AYTEKİN

        2020-11-07 15:15:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa