Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Boyabat Belediyesi ve Yaşayan Kültürel Miras Müzesi işbirliğiyle Anneler Günü'ne özel "Ihlamur Baskısı" etkinliği geçekleştirildi.

        Boyabat Belediyesi Yaşayan Kültürel Miras Müzesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte ziyaretçilere bez örtü, bez çanta ve keseler üzerine 13 farklı geleneksel Türk ve güncel motiflerinden istenilen motiflerin ıhlamur baskıları yapılarak annelere verilmek üzere katılımcılara hediye edildi.

        Müze sorumlusu Elçin Yayla, ziyaretçilerin Anneler Günü'nü kutladı.

        Etkinliğe katılan Belediye Başkan Yardımcı Ayşenur Türkmen de ıhlamur bakısı yapıp katılımcılara hediye ederken, "Biz bugüne özel bir anı kalması için sizleri davet ettik. Katılımınız için çok teşekkür ediyoruz. Anneler evlatları için uyumaz, onlar için her fedakarlığı gösterir. Bizler annelerimizin değerini onun sağlığında bilelim. Onları asla üzmeyelim. Hayatlarını kaybettiğinde keşke, demeyelim, bu dünyada el üstünde tutalım. Bu vesileyle tüm annelerin gününü kutluyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Hayatta olmayan annelerimize Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun." dedi.

        Boyabat Kaymakamı Enver Yılmaz'ın eşi Zahide Yılmaz da programa katılıp annelerle sohbet edip, baskı yaptı, katılımcıların Anneler Günü'nü kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa