Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt Valisi Kemal Kızılkaya başkanlığında "2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Okul Müdürleri Toplantısı" yapıldı.

        İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, önceki dönemde yürütülen çalışmaların sonuçları ile yeni dönemde yapılacaklar değerlendirildi.

        Kızılkaya, toplantıda yaptığı konuşmada, Siirt'te göreve başladığı günden itibaren önem verdiği en öncelikli konuların başında eğitim geldiğini belirtti.

        Eğitim seviyesini daha üst noktalara taşıma gayretinde olduklarını dile getiren Kızılkaya, şunları kaydetti:

        "Eğitimde fiziki problemleri çözmek için başlattığımız çalışmalardan önemli mesafeler kaydettik. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması için eğitim yatırımlarını arttırmaya devam ediyoruz. Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okullarımızdaki kütüphaneleri daha da zenginleştirmek eğitimin kalitesine katkı sunacak. Evlatlarımızı sadece bilgiyle donatmak değil, aynı zamanda ahlaklı, erdemli, milli ve manevi değerlere bağlı başarılı bireyler olarak hayata hazırlamak hepimizin ortak görevi ve sorumluluğudur."

        Toplantı, görüş ve önerilerin sunulması ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa