Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Serkan İnci kimdir? - Serkan İnci gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı

        Sabah saatlerinde gözaltına alındığını duyuranSerkan İncigündeme oturdu. Kişisel Twitter hesabından gözaltına alındığını duyurdu. "Evden göz altına alındım, ifadeye gidiyoruz. Sabah 6, hayırdır inşallah bakalım" yazdı. İnci'nin gözaltına alındığı ile ilgili resmi kaynaklardan açıklama yapılmadı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Nihat Uludağ'ın edindiği bilgiye göre; Serkan İnci'nin Galatasaray Kulübü'nün hakkında yaptığı şikayet üzerine açılan soruşturmada ifade vermediği gerekçesiyle gözaltına alındığı belirtildi. İnci'nin Rocky koreografisiyle ilgili yazdıklarına ilişkin soruşturma açıldığı öğrenildi.

        Serbest kalmasının ardından Twitter hesabından bir video yayınlayan Serkan İnci, ifadesinin ardından karakoldan çıktığını belirterek BİMER'deki bir şikayet üzerine gözaltına alındığını söyledi.

        SERKAN İNCİ KİMDİR?

        İnci Sözlük, Serkan İnci ve İsmail Alpen tarafından 19 Aralık 2009 tarihinde kurulan katılımcı sözlük tarzındaki ağ sayfası. Argo ve müstehcen bir içeriğe sahip olan sözlüğün yazarları çeşitli basın ve yayın kuruluşlarına, bazı ağ sayfalarına ziyaret adını verdikleri çeşitli saldırılarda bulunmuştur.

        REKLAM
        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa