Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Serdar Ortaç: Karımın omuzuna el atmak istiyorum - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, şarkıcı Serdar Ortaç, önceki akşam Emirgan Sahili'nde akşam yürüyüşü yaparken görüntülendi. Muhabirleri gören Ortaç, kendisine sorulan soruları yanıtladı.

        • 2

          Ortaç, muhabirlerin "Tek başınıza yürüyorsunuz" sözleri üzerine, "Arkadaşlar artık halk olarak eşitliğin ne olduğunu anlayıp, kavradık. İnsanlar artık rahat rahat yürüyüp, gezebiliyor. Kimse kimseyi rahatsız etmiyor. Başı açığı, kapalısı kol kola geziyor. Bu insanlar bir zamanlar sokağa çıkmaz, evde televizyon seyrederdi, haftada bir kez pikniğe giderdi. Bu durum çok değişti, ben de bu güvenerek tek başıma çıkıp, sahilde geziyorum" dedi.

        • 3

          "CHLOE BANA ÇOK KIZDI"

          Ünlü şarkıcı, eşi Chloe Loughnan ile ilgili soruları yanıtladı. Ortaç, "Chloe bugün geldi. Annesi ve babası ile birlikte ailece Dalaman'daydılar. Bana çok kızdı. 'Bir gün de olsa gelebilirdin' dedi. Evet, haklı. Gidebilirdim ama gitmedim. Kardeşimin tedavisi sürüyor. 6 ay oldu. Mehmet Ali Erbil de öyle kötü bir dönem geçirdi ama çıktı. Kardeşim de çıkacak, tek isteğim o 35 yaşındaki hali ile hayata tekrar dönebilmesi" ifadelerini kullandı.

        • 4

          "KARIMIN OMZUNA EL ATAMIYORUM"

          Ortaç, muhabirlerin "Bir daha dünyaya gelseydiniz ne olmak isterdiniz?" sorusuna, "Uzun boylu olmak isterdim. Karımın omuzuna el atmak istiyorum ama olmuyor çünkü benden uzun. Kız 1.77 cm. Uzun boylu olmayı isterdim ama ben artık elbisem giymeden de çıksam insanlar ne giymiş diye değil, yüzüme bakıyor" yanıtını verdi.

        • 5

          "GENÇLİĞİNİ VERDİ BANA"

          "Chloe Hanım, Türkçeyi öğrendi mi?" sorusunu Ortaç, "Her şeyi biliyor, anlıyor. Kendi kendine öğrendi. Yabancıdan daha iyi Türkçe biliyor. Az değil, 7 senesini verdi. Gençliğini verdi bana" şeklinde cevapladı.

        • 6

          Evlilikleri hakkında açıklamalarda da bulunan Ortaç, "Birikimlerinizi Chloe Hanım mı yapıyor, siz mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

        • 7

          "BENDE PARA DURMUYOR"

          Birikim yapamıyorum. Allah'tan evimiz var. Çok kızıyor bana. Ben de bir karar aldım şimdi; değiştiriyorum çünkü bana çok kızdı. '1 tane ortak hesabımız olacak. Senin paranı harcamaman için ben de imzamı kullanacağım' dedi. Çok akıllı. Parayı tutacağım, o imza atmadıkça ben de para çekemeyeceğim. Yoksa bende para durmuyor. Ben yola çıkıyorum, her gördüğüme dağıtıyorum ama anladım ki bunun adı salaklık, israf. Kumar dünyanın en büyük israfı, neler gitti biliyorsunuz.

        • 8

          "KARIMA BASKI YAPMAK İSTEMİYORUM"

          Muhabirlerin çocuk sorularını da yanıtlayan Ortaç, "Çocuk düşünüyorum ama karıma bu konuda baskı yapmak istemiyorum. Kısmet... Ben şimdi 49 yaşındayım. 50, 60, 70'de de yaparım. Geçenlerde 70'de baba olan gördüm. Tabi, çocuğumun benimle büyümesini isterdim. Şimdilik yeğenlerim var. İki tane kız, onları çok seviyorum" dedi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa