Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

İngiltere futbolunda bir söz vardır. Yeni bir oyuncu ya da sistem denendiğinde "Falanca takımı soğuk ve yağmurlu bir Stoke deplasmanında görelim" derler.

Türkiye'de bu deyim Sivasspor, özellikle Rıza Çalımbaylı Sivasspor için geçerlidir. Vitor'un sistemi asli testini bu zor ve sıkı takım karşısında verecekti. Nitekim kıran kırana bir maç oldu. Bayağı sert bir müsabaka oldu. Sivas'ın eksiklikleri vardı. Appindangoye, Kayode ve Leke James önemli eksikliklerdir. Yani Fenerbahçe adına 'eksiklerimiz vardı' bahanesi olamaz.

Vitor, Ferdi ve Novak'ın eksikliğinde Muhammed'i sol kenara atmış, milli aradan yorgun dönmüş Szalai'yi oturtmuş, yeni transferler Rossi ve Berisha'yı sahaya sürmüştü. Genelde çok radikal işler olmadığı sürece ilk 11 tercihlerini çok sorgulamam. Maç başladı gördük ki Sivas, öndeki 3 oyuncusuyla kaleci de dahil baskı yaptı. F.Bahçe de önde baskılı oynadığı için iki taraf da çıkmakta ve oyun kurulumunda zorlandı. Serdar, sol stoperde oyun kurulumuna katkıda bulunamadığından oyun kurulumunda iyice zorlandı F.Bahçe. Lakin beklenmedik bir anda Osayi yoktan bir gol var edip takımını öne geçirdi. Tisserand sakatlanıp Serdar sağ stopere geçince bu kez etkili isim Gradel de etkisizleşti. Her şey Fener'in lehineyken Altay'ın hatasından Pedro penaltıyı aldı. Skor eşitlendi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ