Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Serdar Ali Çelikler'den Fenerbahçe yorumu: Fenerbahçe kaybettiği 'winner' kimliğini buldu! Devrim... - Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Bir yaşam gerçeğidir: Kendi karakterine uygun davranır, işini layığıyla tevazu içinde yaparsan evren de sana yardım eder.

        • 2

          Fenerbahçe yıllar evvel kaybettiği 'winner' kimliğini yeniden bulduğu senede; UEFA grubundaki son maçında yeniden kazandığı kimliğinin kıymetini bilmenin; işini yapıp rakibini yenmenin ödülünü evrenden aldı.

        • 3

          Fark atması beklenen Rennes, Larnaca'ya puan verdi. Böylece Jorge Jesus'un Fenerbahçe'si grubu lider tamamlayıp mart ayına ve son 16'ya attı kendini.

        • 4

          Uzunca bir süredir yazıp söylüyorum. Fenerbahçe asla kendi üzerinde durmayan, o lanet olasıca küçük düşünceli vasatizm gömleğini nihayet yırtıyor diyorum. Kader döndü artık diyorum ve sonuçlar da bunu gösteriyor.

        • 5

          Bunun kazanıp kaybetmekle ilgisi yoktur. Aslen zaten var olan son 10-12 yıldır kaybedilen o şaşaalı düşünce yapısına geri dönüş, mantalitenin yeniden büyük takım hüviyetine bürünmesiyle ilgisi vardır.

        • 6

          Bu winner kimliği geri kazanılırsa uzun ve süregelen başarısızlık yılları bir daha yaşanmaz. Bir yıl kupa alınamazsa ertesi yıl muhakkak bir şeyler kazanılır.

        • 7

          O nedenle JJ'nin şu ana kadarki en mühim katkısı bu büyük takım zihniyetini geri kazandırma devrimidir.

        • 8

          12 Avrupa maçında 24 gol; 11 lig maçında 34 gol dile kolaydır. Golleri takım geneline yaymak, genel olarak 20 kişilik bir ekip kullanmak dile bile kolay değildir.

        • 9

          Hem Jesus'a hem de kompleks yapmadan, öne çıkma çabasına girmeden en baştan bu yapıyı kurmayı başaran Ali Koç'a tebrikleri göndermemiz gerek.

        • 10

          Dinamo Kiev maçı mı? Son 6-7 maçtır mükemmel oynayan Serdar Aziz'e; takımın taşıyıcı unsurlarından olan Attila'ya; İrfan Can'a; ağır işçi Arao'ya; inanılmaz bir futbolcuya dönüşen Crespo'ya; küsmeyen Zajc'a; nerde olsa standardı bozmadan oynayan Ferdi'ye kariyerine oranla fazla yedek kalsa da darılmayan Alioski'ye; hep garanti sigorta Osayi'ye; bazen kendi kendini ama çoğu zaman rakip savunmayı karıştıran Enner'e teşekkürler. Ama ille de Arda Güler. Maşaallah be çocuk..

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa