Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

SHOW TV’de ekrana gelen, yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği 'Kızılcık Şerbeti', her cuma günü saat 20.00'de izleyicilerle buluşuyor.

Read more!

Senaryosunu Melis Civelek'in yazdığı, yönetmenliğini ise Ketche'nin üstlendiği 'Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Read more!

'Kızılcık Şerbeti'nde 'Çimen' karakterine hayat veren Selin Türkmen ve 'Metehan'ı canlandıran Rahimcan Kapkap ile konuştuk. Samimi açıklamalarda bulunan Türkmen ile Kapkap, oyunculuk serüvenleri, projeye dahil olma süreçlerini ve karakterlerini anlattı.

Read more!

Selin Türkmen;'Kızılcık Şerbeti' ile ilgili olarak "Açıkçası hikâyesi ve oyuncu kadrosu beni çok cezbetmişti" derken, RahimcanKapkap ise "İlk teklif geldiğinde tabii ki çok heyecanlandım. Yastığa kafamı gömüp, sevinçten haykırdığımı hatırlıyorum" şeklinde konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ