Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediyesi ile geleceğe hazırlanan üniversite adayı öğrencilere yaklaşan sınav öncesi moral gecesi düzenlendi.

        Her alanda gençlerin yanında olan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla çalışmalarını sürdüren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaklaşan üniversite sınavı öncesinde öğrencilerin yanında oldu. Bahçelievler Gençlik Merkezindeki üniversiteye hazırlık kursunda eğitim gören ve Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan öğrencilere sıra gecesi düzenlendi. Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde düzenlenen programa öğrenciler ve eğitmenler katıldı.

        Öğrencilerin sınav streslerini atmalarını hedefleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen gecede öğrenciler şarkılara eşlik etti. Şarkılar eşliğinde halaylar çeken öğrenciler ise sınav öncesinde yapılan etkinlik ve sınava hazırlanma noktasında sağlanan destekler için Canpolat’a teşekkür etti.

        Kültür ve sosyal işler müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise üniversiteye hazırlanan gençlere yönelik eğitim ve motive amaçlı çalışmaların devam edeceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa