Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında başlattığı faaliyetleri sürdürüyor.

        Haliliye Belediyesi, Kovid19 salgınına karşı yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor. Ekipler tarafından ilçe genelindeki mahallelerde her gün temizlik çalışmaları yapılırken, vatandaşların sıklıkla kullandığı bankamatik ve otobüs durakları da dezenfekte ediliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü, salgının hayatımıza girdiği günden bu yana çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Pandemi sürecinde kurduğu stantlar ile kendi ürettiği maskeleri vatandaşlara ulaştıran Haliliye Belediyesi, vakalarda düşüşün görüldüğü bugünlerde de tedbiri elden bırakmıyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla Haliliye halkı için canla başla çalışmalarını sürdüren ekipler, bankamatik ve otobüs duraklarında dezenfeksiyon çalışmaları yapıyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktaları dezenfekte ederek tedbirleri üst seviyede tutan ekipler, köpüklü su ile sokak, cadde ve kaldırım yıkamalarını da devam ettiriyor.

        Temizlik Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise yıkama çalışmaları ve dezenfekte işlemlerinin belirli aralıklarla devam ettirileceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa