Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde bulunan kütüphaneye kayıtlı öğrencilere deneme sınavı yapıldı. Bu sınav ile kendilerini ölçme şansı yakalayan öğrenciler, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

        Gençliğe yönelik çalışmaları ile her zaman yanlarında olduğunu hissettiren Haliliye Belediyesi, gençleri geleceğe hazırlamaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından üniversite sınavlarına hazırlanmak için Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde bulunan kütüphaneye kayıtlı 110 öğrenciye ücretsiz deneme sınavı yapıldı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi yapılan deneme sınavında öğrenciler kendilerini ölçme şansı yakaladı. Deneme sınavı ile heyecanlarını da yenen öğrenciler, eksik konularını da bu sınav sayesinde görme fırsatı buldu.

        Kendilerine sunulan imkan dolayısıyla geleceğe emin adımlarla hazırlandıklarını kaydeden öğrenciler, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

        Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise deneme sınavlarının her ay düzenli olarak yapılacağı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa