Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla ilçede sıcak asfalt serim çalışmaları, ve kilitli parke döşeme çalışmaları devam ediyor.

        Haliliye Belediyesi üst yapı çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelindeki yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettiriyor. Ekipler bu kapsamda, merkezde Osmangazi ve Ertuğrulgazi Mahallelerini sıcak asfalt ile buluştururken, kırsalda ise Taşlıca Mahallesinde kilitli beton parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

        Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarından dolayı memnun olduklarını ifade eden Ertuğrulgazi Mahalle Muhtarı Halil Haktankaçmaz ve mahalle sakinleri, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkür etti.

        Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise program dahilinde merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın çalışmaların devam edeceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa