Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Saç rengi karşınızdaki kişi hakkında ipucu veriyor! Saç renginiz karakterinizi yansıtıyor!
        • 1

          SARI SAÇLILAR

          Eğer saçlarınızı sarı renge boyatmayı tercih ediyorsanız veya doğal sarışınsanız iradeli bir yapıya sahip olduğunuz anlamına geliyor. İnsanlarla iyi anlaşmanıza rağmen kendiniz gibi sarışın insanlarla kolay kolay anlaşamıyor olabilirsiniz.

          Gelişime ve yeniliğe açıksınız, manevi yönünüz, ağrı eşiğiniz yüksek. Genellikle bakımlı, havalı ve çekici bir izlenim yaratmayı tercih edersiniz.

        • 2

          SİYAH SAÇLILAR

          Dünyada en yaygın saç renklerinden birisi siyahtır. Siyah saçlılar genellikle kendinden emin olurlar. Planlamalarını çok yönlü hesaplarlar. Özel zevkleri vardır ve neyi sevdiğini genellikle bilirler. Alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmezler.

        • 3

          KUMRAL SAÇLILAR

          Kumral saçlılar genellikle güvenilir kişiler olurlar. Ayrıca hoş görülü ve sıcakkanlı tavırlar sergilerler. İletişim kurmayı severler ve insanların sorunlarına çözüm bulmaktan kaçınmazlar.

        • 4

          KIZIL SAÇLILAR

          Kızıl saçlılar özgürlükçü ve rahat bir yapıya sahiptir. Daha gizemli tavırlar sergilemeyi tercih ederler. Güçlü ve iradeli bir yapıya sahiptirler. Diğer saç renklerine göre daha baştan çıkarıcı, inatçı, dobra ve farklı fikirlere açık olabilirler.

          Herkesle anlaşamazlar. Araştırmacılar kızıl saçlı yapıya sahip insanların daha pozitif ve genellikle solak olduğunu bildiriyor.

        • 5

          KAHVERENGİ SAÇLILAR

          Kahverengi saçlılar genellikle sabırlı bir yapıya sahiptir. Sorumluluk sahibidirler ve insanları dinlemeyi severler. Çevresindeki insanlar sık sık fikirlerini danışırlar. Aynı zamanda gizemli bir yapıya sahip olabilirler.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa