Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Yaşam Saatler geri alındı mı, şu an saat kaç? 28 Ekim Türkiye’de kış saati uygulamasına geçildi mi, saatler 1 saat geri alınacak mı?
        • 1

          Saatlerin geri alınıp alınmadığı merak ediliyor. Türkiye'de saatler geri alınıp alınmadığı merak edilirken Avrupa ülkelerinde kış saati uygulamasına geçildi. İnternete entegre olan bazı teknolojik ürünlerde de saatler otomatik olarak geri alındı. Peki Saatler geri alındı mı, şu an saat kaç? 28 Ekim Türkiye’de kış saati uygulamasına geçildi mi, saatler 1 saat geri alınacak mı?

        • 2

          TÜRKİYE'DE SAAT ŞU AN KAÇ?

          Türkiye'de saatler geri alınmadı, ancak Avrupa ülkelerinde kış saati uygulamasına geçildi. İnternete entegre olan bazı teknolojik ürünlerde de saatler otomatik olarak geri alındı.

          TELEFONLAR VE DİJİTAL SAATLER OTOMATİK OLARAK AYARLANDI

          Avrupa'da kış saati uygulamasının başlamasıyla Sabaha karşı saat 03:00'de saatler bir saat, yani 02:00'ye geri alındı. Telefonlar ve dijital saatler otomatik olarak ayarlandı. Mekanik saatleri olanlar ise saatini bir saat geriye ayarlamak zorunda kaldı.

        • 3

          TÜRKİYE'DE SAATLER GERİ ALINACAK MI?

          Türkiye güneşten daha fazla faydalanabilmek için sabit Yaz saati uygulamasını sürdürüyor. Türkiye'de yaz saati uygulamasının sona ermesine ilişkin şu an bir karar bulunmuyor.

          SAAT FARKI ARTACAK

          Avrupa'nın kış saatine geçmesiyle birlikte Türkiye ile Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, İtalya, İsveç, İsviçre ve Danimarka arasındaki saat farkı 1'den 2'ye, İngiltere ile 3'e çıktı.

        • 4
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa