Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar Bilgi
  • 1

    Hayatın akışını ve bu akışa uyum sağladığını, olayları akışına bırakarak huzur bulduğunu ifade eder. Rüyada derenin içinden geçmek ise hayatında karşılaştığı zorlukları aşma gücüne sahip olduğunu, engelleri tek tek geçerek hedeflerine ulaşacağını simgeler.

    RÜYADA AKAN DERE GÖRMEK

    Rüyada akan dere görmek yaşamında olumlu değişikliklerin ve gelişmelerin habercisi olarak kabul edilir. Kişinin hayatında tıkanıklıkların açılacağını, engellerin ortadan kalkacağını ve işlerin yoluna gireceğini işaret eder. Akan dere iç dünyasında huzur ve dinginliğe kavuşacağı anlamına gelir. Rüyada görülen derenin suyu berrak ve temizse ruhsal arınma yaşadığını, duygusal açıdan kendini yenilediğini ve huzur bulduğunu gösterir. Temiz su, hayatında netlik, saflık ve doğruluğun hakim olduğunu simgeler.

     

    Derenin suyu bulanık veya kirliyse bazı içsel sıkıntılarla, duygusal zorluklarla ve karmaşık durumlarla başa çıkmak zorunda kalacağını, ancak bu zorlukların üstesinden geleceğini ifade eder. Rüyada derenin akışıyla birlikte yürümek veya derenin içinde yüzmek, hayatın akışına uyum sağladığını, olayları kabullenerek ve akışa bırakmayı öğrenerek huzur bulduğunu simgeler. Akan dere, karşılaştığı zorluklar ve engeller karşısında pes etmeden ilerleyeceğini, sabır ve azimle hedeflerine ulaşacağını da gösterir.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ