Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Beyaz Çanta Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Çanta Almak Anlamı Nedir?

        Rüyada yeşil çanta görmek, kişinin hayatında güzel şeylerin olacağına ve bu olayların kısa değil uzun vadeli bir etkisi olacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında yırtık, yıpranmış bir çanta görmesi, zarara uğrayacağı bir işe ya da birikiminin zarar görmesine delalettir. Bu rüya yaptığınız işe ve yatırımınıza dikkat etmeniz gerektiği anlamına gelir. Rüyada beyaz çanta görmek kişinin kendi kişilik özelliklerine işaret eder. Rüyayı görenin son derece iyi niyetli ve ahlaklı biri olduğuna, hayatındaki herkes için iyi niyetler beslediğine, her zaman iyi işler yapmayı amaç edindiğine, hayırlı birikimler yapmaya ve iyi insanlar biriktirmeye işaret eden bir rüyadır.

        REKLAM

        Rüyada Beyaz Çanta Almak Anlamı Nedir?

        Rüyada beyaz çanta almak, yeni fikirlere ve yeni girişimlere delalettir. Beyaz çanta görmek işin hayırlı olacağını gösterir. Rüyada beyaz iş çantası görmek, iş arayan kimsenin iş bulacağına, çalışan kimsenin ise iş yerinde üst makama ulaşacağına işaret eder. Rüyada beyaz çanta almak anlamı nedir? Rüyada beyaz çanta almak, istek ve hedeflerinize ulaşacağınızı gösterir. Rüya sahibinin kırmızı çanta görmesi yakın gelecekte gerçekleşecek bir aşk ilişkisine tabir edilir.

        Bazı yorumculara göre bu rüyaya evlilik de denmektedir. Aynı zamanda, kadınlarla ilişkilerin tehlikeli olduğunu da yorumlanır. Rüya sahibi kalabalık ortamlarda dedikodu yapmamalı, yapılan yerde ise durmamalıdır. Rüyada kadın çantası görmek, rüyayı görenin kadın veya erkek olmasına göre farklı yorumlanır. Rüyada bir kadının çantasını gören kadın ise, uzun süredir görmediği kişilerle tanışacağına işarettir. Eski dostlarla yeniden güçlü bir bağ kurulur.

        REKLAM

        Rüyada Kirli Beyaz Çanta Kullanmak

        Hayatta başarısızlığa ve rüya sahibinin iradesi dışında yaptığı bazı şeylere, kendisi ile çevresindekiler arasında büyük krizlere ve anlaşmazlıklara, bulunduğu yerden ayrılmasına neden olacağına işaret eder. Rüyada kirli beyaz çanta kullanmak zarara uğrayacağı bir işe ya da birikiminin zarar görmesine varsa yatırımlar konusunda dikkatli olunmasına delalettir.

        Rüyada Beyaz Çanta Hediye Etmek

        Rüyada çanta verdiğini veya kendisine çanta verildiğini gören kimse, rüya tabirlerine göre mülkiyete işaret eder. Rüyada beyaz çanta hediye etmek rüya sahibinin dert ve sıkıntılarının giderileceğine, dostların yardımıyla üzücü bir duruma zarar vermeden ulaşılacağına, anlaşmazlıkların sona ereceğine delalet edilir. Bir kişi büyük miktarda kâğıt içeren bir çanta taşıdığını hayal ederse, bu onun amaç ve hedefler belirleyen ve bunlara ulaşmak için elinden gelen her şeyi yapan hırslı ve pratik bir kişi olduğunun bir işaretidir.

        Bir kişi rüya, dizüstü bilgisayar, cep telefonu vb. iletişim araçlarının bulunduğu çanta görürse bu, ticari projelere girmek ve birçok insanla ilişkilerini güçlendirmek isteyen bir kişi olduğuna işaret eder. Rüyada bir çantayı sımsıkı tuttuğunu gören kimse, hayatının yaklaşan dönemiyle ilgili paniğe ve kaygıya ya da kendine ve başkalarına olan güven eksikliğine işarettir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa