Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Yaşam Rojin Kabaiş neden öldü, otopsi raporu çıktı mı? Rojin Kabaiş kimdir, ailesi kim?
        • 1

          Van'da, 27 Eylül'de kaybolan ve Van Gölü kıyısında cesedi bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cenazesi, Diyarbakır'da toprağa verildi. Van Gölü kıyısında cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten alınan numuneler İstanbul'a gönderildi. Peki Rojin Kabaiş neden öldü, otopsi raporu çıktı mı? Rojin Kabaiş kimdir, ailesi kim?

        • 2

          ROJİN KABAİŞ NEDEN ÖLDÜ, OTOPSİ RAPORU ÇIKTI MI?

          Van'da 27 Eylül'de kaybolan ve cansız bedeni bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten alınan numuneler, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

          Tuşba ilçesine bağlı Mollakasım Mahallesi sınırındaki Van Gölü kıyısında cansız bedeni bulunan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kabaiş'in Van Adli Tıp Kurumu'ndaki ön otopsi işlemlerinde darp ve cebir izine rastlanmadığı belirtildi.

        • 3

          CESETTE DEFORMASYON OLUŞTU

          Kesici ve ateşli silahla yaralanmaya ya da kemik kırığına ilişkin bir bulgunun tespit edilmediği cesette, uzun süre suda kalmaya bağlı olarak deformasyonun yaşandığı bildirildi.

          BULGULAR İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ

          Boyun, diz ve kol bölümlerinde renk değişikliklerinin olduğu belirlenen Rojin Kabaiş'in cansız bedeninden alınan numunelerin, kesin ölüm nedeninin tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

          İNTERNET ARAMALARI ORTAYA ÇIKTI

          Rojin'in kaybolduğu günden önce cep telefonunda ineternette yaptığı aramalara ulaşıldı. Rojin'in cep telefonunun interneti üzerinden "Otopsi nasıl yapılır, ölen kişinin banka hesabındaki para ne olur, öldükten sonra cennete nasıl gidilir?" gibi aramalar yaptığı tespit edildi.

          SON OKUDUĞU KİTAP: KAYIP ARANIYOR

          Çalışmalarda Rojin Kabaiş'in en son okuduğu kitap ise dikkat çekti.

          Rojin'in üniversitenin kütüphanesinden okumak için aldığı kitabın Sait Faik Abasıyanık'ın "Kayıp Aranıyor" adlı kitabı olduğu ortaya çıktı.

        • 4

          ROJİN KABAİŞ KİMDİR?

          Van'da kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten acı haber geldi. Genç kızın cansız bedeni dün en son görüldüğü yerden 20 kilometre uzaklıkta bahçe sulamaya gelen bir kişi tarafından bulundu. Rojin Kabaiş'in cenazesi, Diyarbakır'da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Kabaiş'in cansız bedeni, Mollakasım Mahallesi'nde bahçe sulamaya gelen Mehmet Emin Ankay tarafından bulundu.

        • 5

          Bakan Göktaş'tan Rojin'in ailesine taziye telefonu

          Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Van'da kaybolduktan sonra cesedi bulunan Rojin Kabaiş'in (21) ailesi ile görüşerek başsağlığı diledi. Van'da 27 Eylül'de kaybolan ve Van Gölü kıyısında cesedi bulunan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cenazesi, dün Diyarbakır'da toprağa verildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kızlarını kaybeden acılı aileye taziye telefonu açtı. Baba Nizamettin Kabaiş ile görüşerek üzüntüsünü ifade eden Göktaş, başsağlığı dileklerini iletti. Ailenin yanında olduğunu belirten Göktaş, konunun takipçisi olacağını vurguladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa