Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Real Madrid, Fener'in Elmas'ını istiyor - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de forma giyen Türk asıllı Makedon futbolcu Eljif Elmas, Avrupa'nın dev kulüplerini peşine taktı. Makedon basını genç futbolcu ile en ciddi ilgilenen kulübün Real Madrid olduğunu yazdı.

        Real Madrid sezon başından beri izlediği Eljif Elmas için Fenerbahçe'ye teklif yapmaya hazırlanıyor. Eflatun-beyazlılar genç futbolcu için 20 milyon euro ödeyecek

        ELJİF ELMAS, REAL MADRİD'E TRANSFER OLACAK MI?

        Makendon basınından Ekipa'nin haberine göre Fenerbahçeli Eljif Elmas ile ilgilenen kulüplerin sayısı arttı. Real Madrid, Manchester City, PSG, Dortmund ve Roma gibi dev kulüplerin Eljif Elmas'ı transfer etmek istediği ifade edildi. Özellikle Real Madrid'in sezon başında beri Eljif Elmas'ı takip ettiği öne sürülürken, 19 yaşındaki futbolcu ile bir transfer yarışı yaşanabileceği idda edildi.

        KOEMAN, ELJİF ELMAS VE SLİMANİ İLE GÖRÜŞTÜ

        Erwin Koeman performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan ve son haftalarda bekleneni veremeyen Slimani ile görüşerek, "Senin orta sahaya kadar gelerek top almanı istemiyorum." dedi.

        Slimani ile birlikte Elif Elmas'la da görüşen Koeman, özellikle bu futbolculara sürekli olarak saha içindeki düzende yerlerini kaybettiklerini, güçlerini ekonomik kullanmadıkları yönünde uyarılarda bulundu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa