Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Piiz grubu bateristi Mehmet Dudarık'a yapılan saldırıda istenen ceza belli oldu! - Son dakika haberi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'u 15 Aralık 2022'de yaralayan sanık Bilge Kaan Korkmaz'ın toplamda 13 yıl 6 aya kadar hapsi talep edildi.

        AA'da yer alan habere göre Ankara 65. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık Bilge Kaan K. ve taraf avukatları katıldı.

        Duruşmada esasa ilişkin görüşünü açıklayan cumhuriyet savcısı, olay günü sanığın ve arkadaşlarının, Piiz grubunun sahne aldığı eğlence merkezine gittiğini, Dudarık'ın yanlışlıkla Bilge Kaan K.'ın arkadaşı Oğuz'un ayağına basması nedeniyle taraflar arasında tartışma çıktığını anlattı.

        REKLAM

        Bilge Kaan K.'nın da Dudarık'ın arkadaşı Oğuzhan Oğuz'u takip ederek eğlence merkezi dışında darp ettiğini belirten savcı, sanığın daha sonra eğlence merkezinin dışında telefonla konuşan Dudarık'a da yumruk attığını ifade etti.

        Savcı, sanığın, müşteki Oğuz'a karşı "kemik kırığına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama" suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya, müşteki Dudarık'a karşı ise "kemik kırığına sebebiyet verecek ve hayati tehlike oluşturacak şekilde kasten yaralama" suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapisle cezalandırılması istedi.

        REKLAM

        Mahkeme, sanık ve avukatına esasa ilişkin savunmalarını hazırlamaları için süre vererek, davayı 11 Haziran'a erteledi.

        Sanığın iddianamede de "kemik kırığına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama" ve "kemik kırığına sebebiyet verecek ve hayati tehlike oluşturacak şekilde kasten yaralama" suçlarından cezalandırılması isteniyordu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa