Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Pelin Öztekin'den sevgilisi Alican Tabak'a sürpriz kutlama: Tam hayal ettiğim gibi oldu - Magazin haberleri
        • 1

          Merhum sanatçı Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin, aradığı mutluluğu pazarlama uzmanı Alican Tabak'ta buldu. Öztekin ile yeni bir aşka yelken açan Tabak, 31 yaşına bastı. Pelin Öztekin, önceki gün sevgilisinin doğum günü için sürpriz bir kutlama gerçekleştirdi.

        • 2

          "TAM HAYAL ETTİĞİM GİBİ OLDU"

          Alican Tabak'a Kadıköy Suadiye'deki bir mekanda parti organize eden Öztekin, yakın arkadaşlarını da geceye davet etmeyi ihmal etmedi. Sevgilisi için özel bir pasta yaptıran ve "Tam hayal ettiğim gibi oldu." diyen ünlü oyuncu, o anları da ölümsüzleştirdi.

        • 3

          "İYİ Kİ..."

          Sevgilisiyle birlikte objektif karşısına geçen Pelin Öztekin, "İyi ki..." ifadelerini kullandı. Takipçileri ise keyifli halleriyle dikkat çeken çiftin gönderilerine, "Mutluluklar..." şeklinde çok sayıda yorum yaptı.

        • 4

          AŞKINI KAŞ'TA İLAN ETTİ

          Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, Alican Tabak ile aşk yaşadığını Instagram'dan ilan etmişti. Sevgilisiyle kamera karşısına geçen Öztekin, Kaş tatilinde birlikteliğini duyurmuştu.

        • 5

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa