Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, merkezin ölçme ve değerlendirme süreçlerinin iyileştirilmesi amacıyla, "Ölçme ve Değerlendirme Süreçlerinin İyileştirilmesi ve Geliştirilmesi" çalışma grubu kurduklarını açıkladı.

AA'nın haberine göre Prof. Dr. Özer, yaptığı açıklamada, ÖSYM olarak, tüm süreçleri masaya yatırdıklarını belirterek, ölçme ve değerlendirme süreçlerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi için dış değerlendirmeye ve bakışa ihtiyaçlarının bulunduğunu ifade etti.

Bu nedenle bu alanla çalışmaları olan, daha önce ÖSYM Yönetim Kurulu'nda görev yapmış ve ölçme ve değerlendirme süreçleri ile deneyimi bulunan öğretim üyelerinin bu bağlamda katkılarını almak üzere, bir çalışma grubu oluşturduklarını anlatan Özer, "ÖSYM'ye bağlı 'Ölçme ve Değerlendirme Süreçlerinin İyileştirilmesi ve Geliştirilmesi' çalışma grubumuz, merkezin ölçme ve değerlendirme süreçlerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi, dünyadaki iyi uygulamaların adaptasyonu ile ilgili öneriler geliştirecek." diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ